29 Eylül 2013 Pazar

-video- Suriye'deki Muhalif Vehhabi teröristler, her şeyi katlettikleri yetmezmiş gibi, Allah dostlarının türbelerini de yıkıyorlar.

suriyedeki muhalifler
suriyedeki muhalifler





El Nusra (el Kaide) Teröristleri Suriye'de al Bab Türbesini Yıkıyor (Halep)



Terörist diyoruz inanmıyorsunuz...

El Nusra ya da el Kaide Sünni de Şii de değildir. Vehhabilerdir. Kendilerini kamufle etmek için Sünnilerin ve Şiilerin arasında "Biz selefiyiz" derler...

Bunlara göre ne Şiiler ne de biz Sünniler Müslüman falan değiliz. Bunlara göre hepimiz Allah'a ortak koşan müşrikleriz. Bunlara göre biz mürşiklerin kanı, canı, malı ve namusu kendilerine helal...

Bunlara göre mezar yapmak haram ve şirk. Bunlara göre kabir ziyareti şirk. Bunlara göre türbeler şirk. Bunlar, içinde binlerce sahabenin kabirleri bulunan cennetül mualla'yı bile dümdüz ettiler. Sahabelerin mezar taşlarını bile kırıp geçtiler.

Bunların tabi olduğu bu sapık mezhebin, Vehhabiliğin kurucusu olan Muhammed bin Abdülvehhab'a göre haşa Kabe bile şirkti. Bir ara yıkmaya niyetlenmişlerdi de hem Osmanlı Müslümanları hem de Hindistan Müslümanları ayağa kalkınca bunlar neye uğradıklarını şaşırmışlardı. Daha sonra Osmanlı o güçsüz zamanında bunları iyice yayılıp dünyanın başına bela olmadan temizlemek istemişti ama... Amma İngiliz askerleri bunlara arka çıkınca hepsini temizleyememişti... Şimdi bir örümcek ağı gibi dünyanın her yerini sardılar. Dünyanın her köşesinde sözde İslam adına hareket ettiklerini iddia ederek katliamlar yapıyorlar. Bunların bu gün de arkasında batılı İstihbarat örgütleri var. CIA, MI6, Mossad var... Yahudi de eksik değil...


Bunlara göre boynuna bir kolye taksan, bileğine bir bilezik taksan bile şirktir. Bunlara göre şefaat yoktur. Bunlara göre evliya yoktur. Himmet yoktur. Bunlara göre tek doğru kendileridir. Sünni ulema bunlara ilimle ağızlarının payını her devirde vermiştir ama bunların işlerine gelmeyen ilimle de pek işleri yoktur.

Varsa yoksa yık, yak, kes, öldür... Bütün bildikleri budur... İşte Suriye'deki muhaliflerin içinde ezici çoğunluk bunlardır. Yani kendi katillerimizi kendi ellerimizle besliyoruz. Esad'ın dik duruşu, bunlarla savaşmaya devam etmesi ve yaklaşık iki senedir on binlercesini cehenneme göndermesi bütün İslam alemi için hayırlı olmuştur.

Herkes gözlerini açsın, çok daha geç olmadan uyansın. Bunları beslemenin, bunları mücahid bilmenin, bunların Suriye'de galip olmasını beklemenin bir Sünni Müslümana da bir Şii Müslümana da faydası yoktur. Ancak Siyonizme, ABD'ye ve batı alemine faydası vardır.

Daha ayrıntılı bilgi için bakınız: El Kaide Terör Örgütü

Ayrıca bakınız: Selefilik - Vehhabilik

| Mehmet Fahri Sertkaya   

www.AkademiDergisi.com


Cennet'ül Mualla

Bu fotoğrafını gördüğünüz yer Cennetül Mualla Kabristanı. Burada Peygamber efendimizin dedesi Abdülmuttalip, amcası Ebu Talip, zevceleri Hz.Hatice validemiz, oğulları Kasım, Abdullah ve ayrıca Abdullah b.Zübeyr'in de kabirleri bulunmaktadır.


Önceleri bu kabirlerin mezar taşları, bazılarının da kubbeli türbeleri olsa da 1926 yılında bütün kubbeler yıkılarak mezarları belirleyen taşlar kaldırılmıştır. Fotoğrafta gördüğünüz üzere bu gün Cennetül Mualla içinde hiç bir mezar taşı bulunmamaktadır. Bunu Vehhabi-Selefi sapık mezhebine mensup kişiler yapmıştır. Günümüzde dahi bütün İslam beldelerinde her fırsatta bunu yapmaya çalışmaktadırlar. Irak'ın ABD tarafından işgalinin ardından oluşan kaos ortamında bunu Irak'ta da yaptılar. Şimdi fırsat buldular Suriye'de de yapıyorlar. Yarın imkan bulsalar Türkiye'de de bütün peygamber, sahabe ve veli kabirlerini dümdüz edecekler.




****

Cennetül Baki
Bu fotoğrafta da Cennetül Baki kabristanının günümüzdeki hali (Vehhabilerin yıkıp dümdüz ettiği hali) görülüyor.

Bakınız aşağıdaki fotoğraf da 1900'lerin başlarında çekilmiş ve Osmanlı zamanında Cennet'ül Baki'nin halini gösteriyor.

Osmanlılar zamanında Peygamberimizin yakınları ve diğer sahabeler için türbeler ve kubbeler yapılmış gayet güzel ruhani bir görüntüsü varmış. Cennet’ül Baki’nin 1900' lü yıllarda çekilmiş aşağıdaki resminde bu türbeleri ve kubbeleri görüyoruz. Daha sonra Vehhabi Suud yönetimi diğer mübarek yerlerde olduğu gibi burada da kubbeleri, türbeleri yıkmış ve bugünkü haline getirmiştir.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Bu ay öne çıkanlar