1 Eylül 2013 Pazar

Anadolu Ajansı kimin ajansı? Bizim mi Siyonizmin mi?



Türkiye basınında yuvalanmış gizli Yahudiler, Sabetayistler, Masonlar, Suriye sorununun İsrail ve ABD menfaatlerine sonuçlanması için Türkiye ayağında ne yapılması gerekiyorsa hiç utanmadan yapıyorlar. Devletin resmi ajansını bile buna alet ediyorlar. Milyonlarca T.C. vatandaşını yalanlarla aldatıyorlar. Sorumluların soruşturulup cezalandırılmasını talep ediyoruz. Anadolu Ajansı da Siyonizme mi çalışıyor?


Şimdi de "Esed güçlerinden fosfor bombası" adlı haberiyle "Halep'te Kur'an kursuna fosforlu bomba saldırısı yapıldı"ğını iddia eden Anadolu Ajansı, objektif habercilikten uzak tutumuyla şoka uğrattı. Söz konusu ciddiyetsiz haberin gerçeklikten uzaklığı, çok ufak bir detay sayesinde ortaya çıktı.

Haberde verilen fotoğraf fosfor bombası saldırısında yaralananların içinde bulunduğu bir ambulansı gösteriyor. Fakat ilginç olan ambulansın arkasında "sigara içilmez" yazıyor olması! Oysaki haberde şu cümleler yer alıyor "Yaralıların beldedeki sahra hastanelerine kaldırıldığını kaydetti." Acaba Suriye'deki hangi hastane ve ambulanslarda Türkçe sigara içilmez yazıyor.

A.A'nın söz konusu haberine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

http://www.aa.com.tr/tr/haberler/220247--esed-gucleri-fosfor-bombasi-kullandi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Bu ay öne çıkanlar