12 Eylül 2013 Perşembe

-Video- Dehşetengiz hile; Pentagon'a uçak düşmedi. İkiz Kuleleri CIA vurdu. Hedef Haçlı Seferi ilan etmek ve Ortadoğu'yu Büyük İsrail yapmaktı

ikiz kuleleri CIA vurdu
ikiz kuleleri CIA vurdu


Siyonistler, bütün yönetimini ellerinde tuttukları ABD'de, kendi yaptıkları saldırılar ile 11 Eylül 2001 günü çok büyük bir hile gerçekleştirdiler. Amerikan Savunma bakanlığı binası olan Pentagon'a uçak düşmedi, o gün tamiratta olan küçücük bir kısmında küçük çaplı bir bomba patlatıldı.

İkiz kulelere çarpan uçakları korsanlar değil, otomatik pilot sistemini ele geçiren CIA ajanları kullanıyordu. Uçaklarda korsanlar falan yoktu. Kulelerde ofisi bulunan CIA, yönetimini uzaktan ele geçirdiği sivil uçakları binalara yerleştirdiği sinyal yayıcılara çok geri mesafelerden nokta vuruşu ile kilitlemişti. Hiçbir pilotun bu şartlarda, bu uçakları, bu hızla giderlerken bu kulelere, bir de son anda kavis vererek çarptırmaya imkanı yoktu. Biraz gerilerde yaşanabilecek saniyelik bir sapma bile hedefe varana kadar yüzlerce metre sapmaya neden olacaktı.

Kuleler, uçakların yakıt tanklarının alev alması ve demir kolonları eritmesi nedeni ile yıkılmadılar. Kulelerin bodrum katlarında da çok özel bombalar patlatıldı. Bir çeşit zayıflatılmış nükleer bomba misali olan bu patlayıcılar binalarda kullanılan çelik maddesini lav tabakasına çevirdi. Binanın enkazına beş gün sonra bile gidenler, su gibi yol bulup akmakta olan demir eriğini gördüler. Kulelerin mimarı "Bu kulelerden birine art arda böyle üç uçak çarpsa bile yıkılmaları mümkün değil. Biz proje aşamasında uçak çarpma ihtimalini çok hesap ettik." dedi..


CIA'nın, uçakları kaçırdığını ve terörist olduklarını iddia ettiği kişiler dünyanın çeşitli ülkelerinde sağ çıktılar. İddiaların yalan olduğu meydana çıktı. Çeliğin bile sıvılaştığı ve korsan cesetlerinin bile bulunamadığı enkazdan sözde korsanların pasaportları bulundu.

el Kaide lideri Usame bin Laden saldırıdan bir gün önce Pakistan'daki bir Amerikan üssünde CIA ajanlarının korumasında diyalize girdi, böbrek tedavisi oldu. Usame bin Laden'in kardeşi Selim Laden ise 11 Eylül sabahı ortakları arasında ABD başkanı Bush'un da bulunduğu ağır silah sanayii firmasının toplantısında, Bush ile beraberdi.

Daha yüzlerce husus tamamen kurguydu. Bütün dünya kandırıldı. ABD ve İsrail, kendi yaptıkları bu terör saldırılarını bahane ederek, İslam'a ve özellikle de Ortadoğu müslümanlarına açıkça savaş ilan ettiler. ABD başkanı Bush bu saldırının ardından bir katedralde "Bu bir Haçlı savaşıdır. Bütün teröristleri(müslümanları kastediyor) temizleyeceğiz." dedi. Rice ise "22 ortadoğu ülkesini haritadan sileceğiz. Ya da sınırlarını/rejimlerini değiştireceğiz." diye açıklama yaptı. Afganistan, Irak, Libya, Tunus, Mısır hep düştü.. Şimdi Suriye direniyor. Sırada İran ve Türkiye var...

Bu izleyeceğiniz video, onlarca somut delil ile 11 Eylül saldırılarının bir hile olduğunu ispat ediyor.

| Mehmet Fahri Sertkaya
AkademiDergisi.com

Videoyu izlemek için buraya tıklayınız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Bu ay öne çıkanlar