2 Eylül 2013 Pazartesi

O dört parmak var ya, o dört parmak! (Rabia işareti)

dört parmak
dört parmak


"Mısır'da masumlar öldürülüyor." diye yalandan ağlayıp Afganistan'da, Irak'ta, Doğu Türkistan'da, Karabağ'da, Kerkük'de Müslümanlar katledilirken, vatan topraklarımızda Mehmetçikler ve vatandaşımız şehit edilirken susanlar!

Suriye'ye yapılacak Haçlı Seferini dört gözle bekleyip alkışlayan DÖR PARMAKLI CAHİLLER! 


RABİACILAR!

SİZ HANGİ DİNİN MENSUPLARISINIZ?
ABD'nin, yüzde yetmiş dördü Sünni Müslüman olan Suriye'ye Haçlı müdahelesi yapmasını meşru görecek ve bunu ABD'den daha fazla isteyecek kadar, askerini, askeri üslerini, ekonomisini buna aracı edecek kadar alçalan AKP'liler!

Şu halde ABD 2004 sonunda Irak'ta Felluce Sünni üçgenini beyaz fosforla bombaladığında yüksek ahlakla mı hareket ediyordu?

Ve ABD 1988'de Saddam Hüseyin'in İranlılara gaz atmasına yardım ederken yine yüksek ahlakla hareket ediyordu değil mi?


Vietnam'da 2 Milyon sivile karşı her akla gelen silahları kullanırken, Irak'ta kimyasal silah olduğu ve demokrasi getireceği iddiası ile yaptığı işgalde 1,5 milyon sivili katlederken, 5 milyon çocuğu yetim bırakırken, on binlerce kadını kirletirken de üstün insani meziyetlerle hareket ediyordu değil mi?

Guantanamo'da Müslüman esirler inim inim inlerken, sizin dört parmağınız nerede geziyordu?

Ya da Japonya'ya attığı iki atom bombası ile dakikalar içinde yüz binlerce sivili; kadın, çocuk, bebek, yaşlı, din adamı, tarafsız, masum demeden feci şekilde katleden ABD, yüksek ahlakla hareket ediyordu değil mi?

Tamam anladık, Esed cani de, bu kansızlığa çanak tutan, bu iki yüzlülüğe, bu sömürgeciliğe ortak olan, İzmir'i haçlı seferlerine merkez üs yapan ve yalancılığı çoluk çocuğun diline düşen boşbakanınız ne?

| Mehmet Fahri Sertkaya
AkademiDergisi.com


www.AkademiDergisi.com
www.gerceksuriyesorunu.blogspot.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Bu ay öne çıkanlar