16 Haziran 2017 Cuma

Türkiye, Suriyeli sözde mültecilere sırf Büyük İsrail Projesi için bakıyor | Mehmet Fahri Sertkaya

akademi dergisi, Mehmet Fahri Sertkaya, vladimir putin, suriye sorunu, iç savaş, mossad, akp'nin gerçek yüzü, kilis, Suriye, cia, bop projesi, büyük israil, katar,


Memleketin geldiği hale bakın!


Nüfusunun büyük çoğunluğu Suriyeli harp kaçkını onursuzlardan oluşan Kilis'te, artık belediye anonsları bile Arapça yapılıyor.

Üstelik her bayram olduğu gibi bu bayram da Suriyeliler akrabalarını görmek için Suriye'ye geçecekler ve bayram sonrası geri dönecekler.

Orada harp varsa ya da işgal varsa ya da iç savaş varsa, bunların çoğu savaşabilecek durumda kişiler ise, burada bunca yıldır işleri ne? Hangi tarafı haklı görüyorlarsa o tarafa katılsınlar. İki tarafı da haksız görüyorlarsa üçüncü tarafı oluştursunlar. Var mı böyle vatan terk edip kendi menfaatine bakmak?

Bunların akrabaları orada durabiliyorsa, bunların burada işleri ne?

Bunlar oraya gidip kalıp sonra sağ salim dönebiliyorlarsa, bir daha neden geri kabul ediyoruz?

Haydi her şeye tamam diyelim, illa kendi milletimiz açken bunlara bakacaksak, kendi ülkelerine gönderelim, maaşları da orada dağıtalım, yardımları oraya gönderip dağıtalım, yeniden toparlanmalarına, orada hayata tutunmalarına zemin hazırlayalım. Hatta yıkılan şehirlerini, binalarını yeniden yapmalarına yardımcı olalım. Öncelikli olarak hastahaneler, okullar kuralım, onlar da gereğince gayret etsinler. Zaten Suriye'nin çok büyük bölümü CIA ve MOSSAD ve AKPKK güdümündeki sözde mücahid, özde katil sürülerinden temizlendi. Geçenlerde Putin bile "Suriye'de iç savaş bitti" dedi. Dünyaya ilan etti. Bizi Katar krizi ile yatırdılar, Katar krizi ile kaldırdılar.

Yahu birisi mantıklı bir açıklama yapsın; bunları BOP yani Büyük İsrail projesi tamamen son bulmasın diye bunca masrafa ve bütün bir milletimizin tepkisine rağmen beslemiyorlar mı? Bu yaptıkları, vatana, millete, ümmete ve insanlığa ihanet değil mi?



Gerçek sahibi CIA olan Facebook ve benzeri sosyal ağlar bizi sansürlüyor. Bizi Telegram kanalımızdan takip edin: www.t.me/AkademiDergisi (Takipçiler birbirinin isim ve telefon numaralarını bile göremez. Çok güvenli ve huzurlu bir ortamdır.)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Bu ay öne çıkanlar