29 Mart 2014 Cumartesi

AKP hükümetinin silahlı desteği ile saldıran Muhalif teröristlerin yaraladığı askerlere ziyaret

LAZKİYE – İçişleri Bakanı Muhammed Şaar ve Lazkiye Valisi Ahmet Şeyh Abdulkadir, Lazkiye’nin kuzey kırsalındaki Keseb kentinde Erdoğan hükümetinden destekli terör gruplarıyla mücadelelerinde yaralanan ordu, güvenlik ve asayişi koruma güçleriyle vatandaşlardan yaralananları Esad Üniversite, Şehit Zahi Ezrak ve Vatan Hastanelerinde ziyaret ederek durumlarını gözden geçirdi.

Şaar, yaralıların onur kaynağımız olduğunu ve onları takdir ettiklerini belirterek iyileşmeleri ve kendi istekleriyle terörle mücadele için çatışma sahalarına dönmeleri için gereken bütün destek ve gereksinimlerin sunulacağını vurguladı.


Kendi yönünden Vali, Türk hükümetinin Keseb bölgesine saldırısının başlangıcından beri hastane, sağlık merkezleri ve ambulans araçlarının alarm durumuna geçirildiğini ayrıca Zağrin Köyünde yaralıların tedavileri için bir sahra hastanesinin kurulduğuna işaret ederek kahraman ordumuzun teröristleri kahretme gücünden şüphe duymadığını ve zafere erişeceklerini vurguladı.

Kendi yönlerinden yaralılar yönetimin durumlarını izlemeye özen gösterdiğinin göstergesi olarak bu ziyaretten dolayı şükranlarını dile getirerek yaralanmalarının çatışma meydanlarına dönmelerini engellemeyeceğini vurguladılar. (Suriye Arap Haber Ajansı - SANA)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Bu ay öne çıkanlar