30 Nisan 2013 Salı

E, hani, Nusayri ESAD'a karşı bir Sünni direnişi vardı? | Mehmet Fahri Sertkaya

akademi dergisi, beşar esed, büyük israil, Büyük Ortadoğu Projesi (BOP), cia, el kaide terör örgütü, Mehmet Fahri Sertkaya, mossad, özgür suriye ordusu, Selefilik - Vehhabilik,

Hep söyledik ama dinletemedik. Hani sünni idiler?

Suriye'de ESAD diktatörüne karşı çatışanların doğru düzgün kimseler olmadıklarını...

İdaresini Vehhabi Suud kraliyet ailesinin yaptığı Selefiler ve Vehhabiler olduklarını...

İçlerinde sünni olanların yok denecek kadar az olduklarını...

Türkiye'de Adana İncirlik ABD üssü ve mülteci kampı kılığındaki terör kamplarında eğitim aldıklarını...

Bunlara eğitimi İngiliz SAT komandoları, İsrail ordusu subayları ve MİT içindeki derin İsrail'in verdiğini...

Suud, Katar ve Ürdün'ün idarecilerinin de aynı Türkiye'nin idarecileri gibi Siyonizmin emrinde olduklarını...

El Kaide denen örgütün daha kuruluşundan itibaren bir CIA projesi olduğunu...

Usame bin Ladin'in 11 Eylül saldırılarından bir gün önce Amerikan hastanesinde diyalize girdiğini ve CIA'in üst düzey yetkilileri ile görüşüp onlar tarafından korunduğunu...

Suriye'nin BOP yada BİP (Büyük İsrail Projesi)in bir ayağı olduğunu....

Sırada İran ve Türkiye'nin olduğunu...

ARTIK SAMİMİ HER MÜSLÜMAN ACI DA OLSA KABULLENMELİ...

Vehhabilik, ingilizlerin kurduğu sapık bir mezheptir. Selefilik ise Vehhabiliğin kamufle adıdır. Vehhabiler kendilerini "selefiyiz" diye gizlerler. Vehhabilerin itikadlarında küfre varan bozulmalar vardır. O inançları ile bırakın şehid olmayı imanlı göçmeyi bile başaramazlar.

İşte ülkemizde de son dönemde çöreklenen, üreyen selefi-vehhabi zihniyetin teröristlerini savunan ünlü selefi avukat bile Suriye'deki çatışmalarda can verdi...

E, hani, yaşanan Nusayri ESAD'a karşı bir Sünni direnişydi?

Suudiler sünnileştiler de bizim mi haberimiz olmadı?

Yada bunlara eğitim veren CIA ve MOSSAD ajanları mı sünnileştiler, İngiliz SAT komandoları mı?

Aklımızı başımıza alalım! Köprüden önce son çıkıştayız...

****
El Kaide davalarının ünlü avukatıydı...

El Kaide davalarının ünlü avukatı Osman Karahan, Halep'te Suriye ordusu ile girdiği çatışmada öldürüldü.

Karahan'ın öldüğünü "silah arkadaşı" Ahmet Gündüz'ün ardından kardeşi Selahattin Karahan da doğruladı.

İnsan Hukukunu Koruma Derneği'nin (İHADER) kurucusu olan Karahan, El Kaide'nin Türkiye sorumlusu olduğu iddia edilen Lui Sakka'nın avukatlığını üstlenmişti.

2006'da El Kaide örgütüne yardım ve yataklık suçlamasıyla gözaltına alınan Karahan daha sonra delil yetersizliği nedeniyle serbest bırakılmıştı.

Şam yönetimi dün yaptığı açıklamada, Halep'teki çatışmalarda ölü ele geçirilen bazı militanların Türk ve Afgan kökenli olduğunu duyurmuştu.

****
BU NASIL İKİ YÜZLÜLÜK?

Daha düne kadar el Kaide bir terör örgütüydü Kartel medyası için...

Ama şimdi Mücahid oldular Esad'a karşı çatıştıkları için...

İşlerine gelseydi yaşanan şu hadiseleri "El Kaide terör örgütü Suriye'yi de karıştırdı." diye haber yapıp verebilirlerdi... Ama şimdi Siyonizm diktatör Esad'ı devirmek istiyor.

Daha da önemlisi orada insanlar katl ediliyor(!)muş... Sanki Filistin'de, Çeçenistan'da, Bosna'da, Irak'ın işgalinde katl edilenler insan değiller miydi? Her taraf iki yüzlülük her taraf ihanet...

Türkiye Müslümanlarının ilk çözmesi gereken meselesi kripto Yahudilerdir. Özellikle de medya'yı ve parayı kontrol eden kripto Yahudiler...

****
Damarlarında kan yerine, makam-mevki-para-şan-şöhret hırsı dolaşabilecek kadar adileşen,düşen insanların(!), liderlerin olduğu ihtimalini göz ardı ederek, etrafındaki insanlara hep hümanizma(insancıllık) bakışı ile bakanların sonlarının, çok büyük acılar içinde perişan olup feci şekilde can vermek olmasından dolayı, suçlanması gereken ilk kişi, bu derecede büyük bir gaflet ve ahmaklığı sergileyen kendisidir.

****
Sonuçta ortada bir hadise var ki, birileri çıkıp bir devletin siyasi otoritesini karşısına alıp kurşun sıkmışlar. O devlet de parfüm sıkarak mı karşılık versin?

Dahası, kurşun sıkanlar/muhalifler sivilleri de canlı kalkan yapmışlar hatta sivilleri katl edip suçu devlet otoritesinin üzerine atmışlar. Daha önemlisi bunların tamamına yakını bu devletin vatandaşı değiller. Bundan da önemlisi bu devletin, Suriye'nin, komşusu olan Türkiye, bu Suriyeli olmayan terörsitlere, CIA ve MOSSAD ve MI6 işbirliği ile her türlü desteği vermiş. Örgütlemiş, eğitmiş, nakit, silah ve cephane tedariki yapmış. Suriye PKK'ya bunun ne kadarını sağlayabilmiş? Ne olacak şimdi?

Aslında Tayyip'in değil de, ESAD'ın çıkıp da "Ülkemize sızmış, başka ülkelerin vatandaşı olan eli kanlı, sivil katl eden, her adiliği meşru kabul eden selefi-vehhabi teröristlere, komşumuz Türkiye'nin dünyanın gözüne soka soka her türlü desteği vermesi, bu katillerden yaralananları tedavi edip yeniden ülkemize katliam yapmaya göndermesi, uluslar arası hukuka ve insanlığa aykırıdır. Bu bir savaş sebebidir." demesi gerekmez mi?

****
Afganistan sırf el kaide bahanesi ile vurulmuş ve işgal edilmişken, bu gün ABD el kaide ile müttefik olarak, el kaide de ABD ile müttefik olarak ESAD diktatörüne karşı mücadele vermektedir. Bu iki tarafın da samimi olmadıklarının tek başına ispatıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Bu ay öne çıkanlar