30 Nisan 2013 Salı

Allah bu dini, zalimlerin, facirlerin, diktatörlerin eli ile de kuvvetlendiriyor | Akademi Dergisi

beşar esed, cia, mossad, özgür suriye ordusu, Selefilik - Vehhabilik, suriye sorunu, akademi dergisi, Mehmet Fahri Sertkaya, halep, israil, abd, el cezire,

“Allah, bu dini facirlerin / fasıkların eliyle de güçlendirir.” Hadis-i Şerif, Taberani

İsrail’in, Türk ve Müslüman görünen gizli Yahudilerin ve Masonluğun kontrolündeki Türkiye medyasının anlattığının aksine, "Suriye’li muhalifler" yada “Özgür Suriye ordusu” denilen kişiler hiç de doğru düzgün kişiler değiller. Ezici çoğunluk ABD ve İsrail istihbaratının oyuncağı olmuş selefi ve Vehhabiler. Ve bunlar bir diktatörün eli ile iyice temizleniyorlar.

Suriye’deki son gelişmeler Amerika, İsrail destekli selefi - vehhabi teröristlerin Irak’tan sonra Suriye’yi de kan gölüne çevirdiğinin bir kanıtı. Artık Suriye’de yaşananlar kimseye saklı değil. Gerçekler gün gibi ortada. Bir tarafta tüm fitnelere rağmen vatan ve milletini savunmak, BOP (Büyük Ortadoğu Projesi)'a mani olmak için mücadele eden Suriye devleti, öte yandan Amerika, İsrail, Batılı devletler ve Kukla Arap rejimleri tarafından her türlü destek verilen İslam ve insanlık düşmanı kan içici zamane Haricileri.

Oysa diktatör Esad'ın Suriye'sinde çok üst düzey görevlerde Sünniler vc de Türkmenler varlar... Muhaliflerin katliamlarından, tecavüzlerinden bir çok sünni ve şii bölgelerini Esad'ın ordusu kurtardı. Gerek şii gerekse sünni halklar Esad'ın ordusunu bayram sevinçleri misali gösterilerle karşıladılar... Esad'ın ordusunun katliam yaptığına dair dünya kamuoyuna sunulan yüzlerce haber, görsel ve videonun CIA, Mossad ve MİT'in kontrolündeki muhaliflerin yalanları olduğu tek tek ispat edildi. CNN ve El Cezire bile bu yayınlarının yalan olduklarını resmen kabul etmek zorunda kaldılar.

Şer zan ettiklerimiz hayra dönüyor... Batılı istihbarat örgütlerinin kontrolündeki dalalet fırkaları, İslam'ın iç fitneleri bir diktatörün eli ile ağır darbeler alıyorlar...

HALEP'TE 6 BİN ÇOK ULUSLU TERÖRİST KUŞATMA ALTINDA

Suriye güvenlik güçlerinin, aralarında Suudi Arabistan, Yemen, Libya, Afganistan ve Tunusluların da bulunduğu 6 bin teröristi kuşatma altına aldığı bildirildi.

Suriye’deki haber kaynakları Halep’teki çatışmaların şiddetli bir şekilde devam ettiğini belirtirken, Fransız haber ajansı, Halep’teki silahlı grupların Suriye güvenlik güçlerine karşı son iki günde ciddi bir saldırı yapamadığını duyurdu.

Suriye’den yayın yapan Dampress haber sitesi, Halep kentindeki 6 bin teröristin kuşatma altına alındığını belirterek Suriye askeri kaynaklarının, Halep teröristlerden temizlenmeden ordunun karargahına çekilmeyeceğini açıkladığını bildirdi.

Habere göre Suriye Ordusu, 6 bin selefi - vehhabi el-Kaide mensubunun Halep'te kuşatma altına alındığını, terör hücreleri tamamen çökertilinceye kadar ordunun operasyonlarına devam edeceğini açıkladı.

Suriye kaynakları, Halep'te Suriye güvenlik güçlerini hedef alan saldırıları düzenleyen Tevhid Tugayı komutanlarından 5 tanesinin öldürüldüğünü duyurdu.

Habere göre öldürülen komutanların adları şöyle: Ahmed Yusuf el-Canudi, Muhammed Abdusselam Salum, Muhammed Taha Hac Halil, Ebu Abdu Cabir ve Ahmed Abdurrahim.

Haberde Suriye güvenlik güçlerinin “Yılanın Başını Koparma” adını verdiği operasyonlar kapsamında 640 teröristin yakalandığı, yakalanan teröristler arasında Afganistan, Somali, Irak, Yemen, Suudi Arabistan, Kuveyt, Tunus, Libya ve Fas vatandaşlarının bulunduğu açıklandı.

Suriye resmi kaynakları, el-Cemiliye, el-Furkan, el-Hamdaniye, Sahur, Sokkari, Selahaddin, el-Ensari, Seyfud Devlet, el-Firdevs ve Bustan el-Kasr'da çatışmaların sürdüğünü bildirdi.

Özgür Suriye Ordusu adlı silahlı grup, Halep kentinin yüzde 40’ının kontrolünün kendilerinde olduğunu iddia ederken, Suriye yönetimi yanlısı “şukumaku” internet sitesi ise Babu’l Hadidi ve Selahaddin mahallelerinin teröristlerden temizlendiğine dair haberler geldiğini; ancak bu haberlerin henüz resmi olarak teyit edilmediğini bildirdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Bu ay öne çıkanlar