9 Mart 2016 Çarşamba

"Ya ben Süpermen'im, ya hepiniz yalancısınız!" | Akademi Dergisi


(...) Beri taraftan Batı’nın kendisine çizdiği imajın sarsıldığını ver gerçeklerin gün yüzüne çıktığını söyleyen Esad, “İnsanlar ona karşıydı. Bölgedeki ülkeler ona karşıydı. Batı ona karşıydı. Ama o yine de başardı” dedi.

Mülakatı İngilizce veren Esad, bu imaja ilişkin olarak Batı’ya seslenmeyi de ihmal etmedi: 

➥ “Ya herkese yalan söylüyorsunuz ya da bahsettiğiniz kişi (kendisini kastediyor) Süperman. Çünkü Süperman değil de sıradan bir devlet başkanıysa, tüm olanlara rağmen 4 yıl ayakta kalabilmesinin tek sebebi halkının ona verdiği destektir.”


Dikkat! Gerçek sahibinin CIA olduğu ispat edilmiş olan Facebook ve benzeri Amerikan menşeli sosyal ağlar bizi uzun yıllardır sansürlüyor. Bu yayını paylaşıp, söz konusu sosyal ağlar üzerinde yaymayı, duyurmayı başaramayacaksınız. Ayrıca bu sosyal ağlardaki sayfalarımıza takipçi olduğunuzda, paylaştıklarımızın çoğunu göremeyeceksiniz. Bu, son sekiz senedir bu şekilde. Bu nedenle bizi, Akademi Dergisi'ni ve Mehmet Fahri Sertkaya'yı, farklı konudaki yüzlerce sitelerimizin bütün yayınlarını Telegram kanalımızdan takip etmenizi tavsiye ederiz: www.t.me/AkademiDergisi

(Takipçiler birbirinin isim ve telefon numaralarını bile göremez. Çok güvenli ve huzurlu bir ortamdır.)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Bu ay öne çıkanlar