24 Mayıs 2017 Çarşamba

Bop'çular iyice birbirlerine düştü | Mehmet Fahri Sertkaya

akademi dergisi, Mehmet Fahri Sertkaya, Büyük Ortadoğu Projesi (BOP), suriye, katar, şeyh temim bin hamad el-thani, suudi arabistan, siyonizm, rusya, çin,

Daha dün, Büyük İsrail Devleti projesi kapsamında hizmet verecek bir sözde İslam ordusu kuracaklarını açıklayan Siyonist hizmetkarları, bu gün birbirlerine düştükçe, düşüyorlar. Katar ve diğer Körfez ülkeleri arasındaki gerilim büyüyor. Bugün Katar'ın BAE, Bahreyn, Kuveyt, Mısır ve Suudi Arabistan'daki büyükelçilerini geri çağırdığı iddialarının ardından, BAE ve Suudi Arabistan'dan da Katar'a misilleme geldiği belirtiliyor. 

Al Arabiya'nın haberine göre, Katar merkezli Al Jazeera'ya erişim BAE ve Suudi Arabistan'da engellendi. Dün de Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad el-Thani, Trump yönetimi ile "gerilimleri" olduğunu söylemiş ve Körfez ülkelerinin İran'a yönelik düşmanca tutumunun "akıllıca olmadığını" belirtmişti. Temim, BAE ve Suud'ı "Katar konusundaki duruşlarını değiştirmeye" çağırmıştı. Öyle bir hava hakim ki, hangisinin hala sadakatle Siyonizme hizmet ettiği, hangisinin BOP'un gerçekleşmesinin hayal olduğunu görüp Rusya ve Çin cephesine geçtiği ve ortaklarını sattığı bile belli değil. Herkes birbirinden bile şüpheli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Bu ay öne çıkanlar